Lån penge uden ansøgning

En af de meget populære lånetyper i 2019 er lån uden ansøgning. På den måde kan du hurtigt få udbetalt penge uden at sende en ansøgning. Det er typisk fordi, at du i stedet ansøger direkte via NemID. Så får banken automatisk alle dine oplysninger så du er fri for at sende dem manuelt. Det kan godt være svært at finde sin sidste lønseddel eller skatteoplysninger (selvangivelse/årsopgørelse) så derfor er præcis dette smart.

Uden ansøgning – sådan gør du

Det er rigtig nemt. Det første du gør er, at gå ind på kikster.com. Her finder du en liste over alle partnere som tilbyder lån. Du vælger så en af partnere og klikke “Ansøg nu!”. Her bliver du taget videre til partneren og du kan logge ind via NemID. Så vælger du beløbes og klikker SEND ANSØGNING. Det er faktisk det hele – meget nemt, ikke?

Du skal huske på, at kviklån er en meget dyr form for lån. Der er ofte skyhøje renter som skal betales tilbage hver måned. Overholder du ikke betingelserne for dit lån vil det koste dig yderligere renter og omkostninger. Vores tip er, at du ikke skal tage et online lån. Ring i stedet til din bank og få en kassekredit eller et MasterCard hvis du har en presset måned.