Om Kikster

Du kender situationen. Du står ved udgangen af måneden og har vanskeligt ved at få det hele til at løbe rundt og mangler lidt luft i økonomien. Den gode nyhed er, at der idag findes rigtig mange muligheder for at optage et lån på nettet. Hvis du mangler penge her og nu, kan et online således være en glimrende løsning. Forudsat at du er fyldt 18 år, er fordelene ved et online lån mange.

Ansøgningsprocessen er nem og hurtig, og det er ofte tilstrækkeligt blot at udfylde dit navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, NemID og cpr-nummer, og pengene vil ofte stå på din konto indenfor 15 minutter, efter du er blevet godkendt.

På trods af det store udbyd af låneudbydere på nettet, er det ofte et krav, at låntager ikke er optaget i RKI. Låneudbydere er nemlig ekstremt bange for såkaldt dårlige betalere og vil oftest nægte at låne penge til disse personer. Det lyder måske fornuftigt nok. Låneudbyderne vil jo gerne have deres penge tilbage. Men hvad nu hvis man af den ene eller anden årsag er endt i RKI?

Det er her Kikster kommer ind i billedet. Kikster er anderledes end størstedelen af sider om lån på nettet. Kikster forstår, at livet en gang imellem kan give nogle stød; De seneste år har været hårde for pengepungen for rigtig mange danskere, og mange er af den ene eller anden årsag endt i RKI; måske har man begået nogle ungdomsfejl; måske er man gået konkurs eller måske noget helt tredje.

Kikster tror på at give folk en anden chance. Filosofien er, at gøre et kviklån tilgængeligt for alle – selv dem, der er i RKI. Hos os kan du finde den hjælp, du har brug for i forhold til at kunne tage et lån, der er baserest på viden om feltet – også selv om du allerede er havnet i RKI. Det er vores mission at gøre online lån tilgængeligt og let forståeligt for alle, og det er dette, der virkelig adskiller denne os fra flokken.

Vores historie

Kikster er en ny spiller inden for lån-rådgivning. Den oprindelige motivation til at starte virksomheden var først og fremmest at udfylde et klokkeklart hul i dagens lånemarked. Nemlig de manglende lånemuligheder for dem, der behøver en økonomisk saltvandsindsprøjtning mest.

Disse uheldige mennesker bliver oftest øjeblikkelgt afvist i enten banken eller på nettet, og det mener Kikster ikke er helt retfærdigt. En optagelse i RKI behøver nu ikke være en økonomisk dødsdom. Vi vil gerne hjælpe disse folk til et bedre og mere sikkert lån.

Der er altså håb forude, hvis man er endt i en uheldig økonomisk situation. Og vi vil gerne hjælpe dig med at finde frem til dette lyspunkt i din økonomi.

Kikster har som erklæret målsætning at omskrive historien ved at åbne op for en helt ny arena for mennesker, der netop er endt i denne situation. For i sidste ende fortjener ingen al den stress og panik, der er forbundet med håbløse økonomiske udsigter; og lidt hårdt tiltrængt økonomisk rådgivning og hjælp kan virkelig vende op og ned på en ellers umulig situation.

Hvem er vi?

Vi er et ægtepar, der selv har oplevet at træffe uheldige valg, når det kommer til onlinelån. Det resulterede i, at vi endte med at betale af på et lån igennem mange år og endte med at betale alt for meget tilbage, fordi vi ikke var opmærksomme og ikke brugte den nødvendige tid på at sætte os ind i sagerne.

Siden har vi i den grad taget revanche og brugt år på at sætte os ind i alle de forskellige former for lån, vilkår og muligheder, der er for at finde en fordelagtig aftale.

Med denne side håber vi virkelig at kunne hjælpe andre til at træffe en bedre og mere informerede beslutninger, når det kommer til at låne penge – på nettet, i banken eller måske et helt tredje sted.

Vi bruger i høj grad vores egne, men også gerne andres erfaringer og forsøger at samle alt fra guides og sammenligninger af forskellige udbydere til blogindlæg og inspiration til, hvordan du finder det bedste lån til forskellige formål.

Går du og overvejer om et lån kan være løsningen for dig, så læs med på siden, og find forhåbentlig den information, du skal bruge for at træffe det rigtige valg for dig!